Ce sunt cosurile Jolly ? Si de ce sunt utile ?

Cos-Jolly

Cos-JollyCoșurile Jolly reprezintă soluția ideală pentru exploatarea eficientă a spațiilor înguste.
Coşul jolly este un mic dulăpior culisant cu rafturi din tije cromate, cu un design modern care se montează pe partea inferioară a mobilei de bucătărie.Este compus, de obicei, din 2 sau 3 etaje, prinse pe un suport și poate avea lătimi diferite.

Cele mai utilizate coșuri Jolly sunt cele pentru corpuri cu lățimea de 150 mm, acestea sunt amplasate în general lîngă aragaz, pentru a depozita la indemînă sticle (ulei, oțet, sare, mirodenii etc).

 

Coloana-extractibila-cu-amortizareCosurile Jolly pentru corpuri cu lățimi mari (300 – 600 mm) se utilizează pentru depozitarea eficienta a recipientelor sau obiectelor grele.
Sistemul de glisare este format în cele mai multe cazuri din glisiere cu bile, cu extracţie totală sau parţială şi pot avea amortizare la închidere. În varianta cu amortizare se poate elimina zgomotul făcut de sertar la închidere.

 

 

 

proiectare-mobilaIncadrare inca de la proiectare !

Coșurile Jolly se încadrează în mobilierul de bucătărie încă de la proiectare și sunt o soluție bună pentru o gospodică cei place să aibă totul la îndemînă.

Distribuie mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *