Culorile anului 2016 in designul interior

culori 2016

Mobilierul este poate unul dintre cele mai importante elemente in decorarea unei case sau a unui apartament. Efecte uimitoare pot fi create cu ajutorul mobilierului. Rafinamentul, eleganta si reinventarea designului interior sunt tendinte care nu pot fi trecute cu vederea de catre cei care isi redecoreaza propriile camine sau le amnajeaza pe cele noi.

Tiparul modern rezultat in urma imbinarii stilului clasic cu elementele contemporane, geometrice, culorile pastelate, elementele vintage, nu inceteaza sa impresioneze pasionatii de design interior.

culori 2016

Paleta de culori pentru 2016 este un subiect sensibil atunci cand vine vorba despre alegerea mobilierului. Desi trendurile anului aceasta impun tonurile luminoase, piesele de culoare alba, elementele aurii si argintii si materiale din componenta mobilierului in culori pastelate, tipare florale, geometrice, etc., aceste reguli trebuie sa fie respectate in anumite conditii.

Propriul camin trebuie sa reprezinte finetea, comfortul si in acelas timp locul ideal de relaxare a fiecarei persoane. Asadar, combinatia pieselor de mobilier trebuie facuta cu mare precizie, astfel incat mobilierul sa reprezinte un tot artistic dar facuta cu mare atentie in combinarea stilurilor. Recomandarea specialistilor este de a adauga in mod subtil o cromatica care respecta tendintele moderne chiar si acolo unde mobilierul este foarte casual, fabricat din PAL, MDF dar rezultand culoarea naturala a lemnului.

paleta culori 2016

In acest fel, mobilierul isi pastreaza valoarea si in acelas timp exprima calitate iar propia dumneavoastra incaperea va capata un aspect improspatat.

OSRALMOB recomanda utilizarea unui numar mic de piese de mobilier, care sa fie practice, incapatoare si atragatoare, cat mai fine, cu o fina influenta regala.

Distribuie mai departe:

2 comments

  1. Tami Reply

    Buna ziua, interesant articolul insa vreau sa va intreb, daca optez pentru o culoare precum „wenge”, va continua sa fie o culoare de stil „bussines” sau culorile deschise vor intra si in domeniul acesta ?

    • Admin Post authorReply

      O culoare precum Wenge va ramane mereu preferata de catre cei de la birouri, doar ca conteaza si foarte mult mediul in care lucrati! In cazul in care lucrati intr-o gradinita de ex. este normal ca culorile vor fii cu mult mai vii decat Wenge-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *