Ergonomia Mobilei de Bucatarie

sertar-chiuveta

1. Du-te pentru Sertare, Nu Usisertar-chiuveta

OSRALMOB recomandă, de asemenea, dulapuri cu sertare mari pentru farfurii, vase de gătit și aparatele mici, permițându-vă să vedeți și de a prelua conținutul, fără a fi nevoie să ghemuiti sub o tejghea sau de accesare în dulap pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

 

 

 

usi-glisante-in-sus 2. Usi Glisante in Sus

Daca am zis mai sus sa incercati sa nu folositi usi, uneori acestea sunt invitabile cum ar fii dulapurile de sus ale mobilei. Acolo este necesar o usa, dar ce fel de usa ?! Ei bine cele mai practice si utile sunt usile glisante in sus. Ele va pot oferi o accesare mult mai buna fata de usile conventionale si ofera un aer modern design-ului dumneavoastra.

 

 

3. Depozitare, Prizmasa-centralae si Scaune

La fel ca în cele mai multe lucruri, detaliile contează. Rafturile si zonele de depozitare sunt necesare intr-o bucatarie asa ca ele trebuie integrate cat mai eficient si subtil cum ar fii: masa centrala sau barul bucatariei unde pot fii instalate sertare si refturi ce dau o functionalitate mult mai mare unei simple mese. Le fel de important sunt si accesul la prize! Intr-o incapere precum aceasta este obligatoriu sa avem un numar mare de prize ce trebuie incorporate in mobila pentru a fii cat mai discrete fara a face compromisuri.

Distribuie mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *