Mobilier pentru un balcon de invidiat

balcon_mobilier_1In functie de marimea balconului, dar si de ideile tale, ai putea sa optezi pentru un un scaunel mic si cateva obiecte decorative. Rezultatul va fi simplu si de efect!

Vei ramane surprins cand vei vedea cum balconul tau, pe care-l credeai mic, urat si imposibil de transformat, va deveni interesant, atragator si, probabil, un loc pentru care vei fi invidiata de prietenii care isi vor bea cafeaua cu tine aici.

Atunci cand alegi culoarea predominanta pentru balcon, asigura-te ca este una puternica si vesela. Starea ta de spirit poate fi influentata de mediul inconjurator, iar galbenul sau culorile deschise te pot face sa zambesti.

 

Trebuie sa-ti mai spunem ca ai putea sa-ti transformi balconul intr-un colt de lucru sau intr-o mini-terasa. Daca esti mamica si lucrezi de acasa, ai putea sa iti faci treaba foarte bine, in timp ce copilul tau se joaca langa tine sau in sufragerie. Astfel, esti si aproape de el si iti faci si treburile.

Balconul ar putea deveni chiar biroul tau! Daca iti urmezi instinctele si il decorezi astfel incat sa te simti in largul tau

 

 

 

 
Vei avea nevoie de un dulap cu usi unde sa pui toate lucrurile de care nu ai nevoie. Acest dulap il poti amplasa intr-un colt al balconului pentru a nu ocupa prea mult loc. Dulapul il poti face la comanda pentru al face exact pe dimensiunile necesare si a alege culoarea potrivita. Impreuna cu
dulapul alege si citeva rafturi pe care sa pui florile, vei avea astfel mica ta oaza de verdeata in mijlocul blocurilor din beton.

 

 

 

 

De-asemenea vei avea nevoie de o masuta mica pe care sa pui revista sau ceasca de cafea, iar linga acesata va trebui sa amplasezi o canapea sau un fotoliu.

Distribuie mai departe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *