cover
Dormitoare Moderne
Un dormitor modern se caracterizeaza prin piese de mobilier ce exprima simplitate, rafinament, personalitate, unicitate, combinat cu decoruri sofisticate, accentuate, non-conformiste, iesite din tipar.

Dormitor Modern
Dormitor Modern

Mizeaza pe piese cu forme joase, simple, neutre cromatic sau alege sa personalizezi prin pete de culoare intensa sau forme inedite. Alege sa dai un aer misterios mobilei tale cu ajutorul tonurilor inchise sau sa luminezi prin culorile calde, prin impresia unui spatiu mai mare folosind oglinzi.


Dormitorul viselor tale trebuie deasemeni sa fie cel mai confortabil si placut loc al caminului tau -intotdeauna spatiul la care visezi sa ajungi cat mai repede de oriunde ar fi.

Dormitor Modern
Dormitor Modern

Spatiul destinat mobilierului intr-un dormitor este foarte important, deoarece trebuie sa iti ramana suficient loc liber astfel incat camera ta sa para aerisita, curata dar totodata sa ai suficient "teren de activitate". Acest detaliu va fi indeplinit cu succes daca iti creezi mobila la comanda.


Varietatea noastra in ceea ce priveste acest domeniu este una importanta, ai la dispozitie un intreg catalog pentru a te inspira, a alege sau a completa ideile pe care deja le ai.