cover
Mobila de Lux

Ce insemana mobila de lux ?
1. Accesorii de Inalta CalitateProduse cum ar fi cele proiectate și fabricate de Blum ne ajuta sa oferim bucătării care au fluxuri de lucru netede și ergonomice, stocari practice și ușor accesibile și calitatea mișcării prin toate modelele noastre de bucătărie. Toate produsele Blum vin cu o garanție de viață timp.

Blum dezvoltă soluții pentru a asigura mobilier de bucătărie care se deschide cu ușurință și se închid încet, cu un efort minim.


Accesori Blum

2. Design RafinatDesign-ul rafinat este un concept diferit pentru fiecare dintre noi. Putem vedea subtilitatea, perfectiunea, imbinarea ideala a pieselor ce alcatuiesc mobila in mod personal, in functie de gusturi si personalitate.

Un singur lucru ramane identic, indiferent de perceptiile fiecaruia: rafinamentul si gradul de calitate al materialele folosite -metal, lemn, sticla- toate acestea asigurate de echipa OSRALMOB.


Design Rafinat

3. Lumini EleganteLED-uri moderne de la OSRALMOB vă va pune în control iluminarea in casele dumneavoastra, astfel încât să puteți adapta iluminarea în scopuri atât funcționale, cât și decorative, folosind mai putina energie.
Exista un instrument extraordinar pentru orice proiect de iluminat. Dacă este un perete unitate, centru de divertisment, birou acasă, sau dulap personalizat, linia sistemelor de iluminat cu LED-uri va da oricarui proiect iluminatul pe care îl merită.


Lumini Elegante